ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Verschillende typen eengezinswoningen in een groene waterrijke omgeving. De wijk Rietkraag is een kindvriendelijke wijk bij uitstek. Vrijwel geen doorgaand verkeer. Volop ruimte om te spelen en veilig naar school te lopen. Snelle busverbinding met het historische centrum van Zwolle. Met de Hanzelijn vlug in de Randstad.
Vanaf € 813,00
Ruime eengezinswoningen in het kindvriendelijke Stadshagen in wijk De Hoven. Een wijk met veel groen, water, hofjes en plantsoenen. Het historische centrum van Zwolle is per bus binnen enkele minuten bereikbaar. Goede treinverbinding naar ondermeer Amsterdam. Winkels, scholen en gezondheidscentra zijn nabij.
Vanaf € 840,00

5-kamereengezinswoningen, patiowoningen en 2/1-kapwoningen in de groene en waterrijke omgeving van de Parkbuurt (stadsdeel Stadshagen) Goed bereikbaar per auto (nabij uitvalswegen naar A28) en ovv (bus en trein, Hanzelijn) Winkels, scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en een gezondheidscentrum in directe omgeving.

Vanaf € 808,00

4-kamereengezinswoningen (105m2) in de wijk Milligen (Stadshagen) aan de Plas in Zwolle. Goed bereikbaar per auto (nabij uitvalswegen naar A28) en ovv (bus en trein) Winkels, scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten in directe omgeving. Ind.: woonkamer, halfopen keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder (vaste trap)

Vanaf € 863,00

2/1 kapwoningen (101m2) met garage  in de wijk Schellerbroek in Zwolle-Zuid, nabij winkelcentrum en op korte afstand van de binnenstad van Zwolle, het NS station en uitvalswegen. Indeling: Bgg.: woonkamer, halfopen keuken, slaapkamer, badkamer, toilet, garage, tuin, 1e etage: 2 slaapkamers, badkamer, bergzolder (vlizotrap)

Vanaf € 702,00
+ Toon sitemap