ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Eengezinswoningen, soms met mooie extra's zoals een uitbouw aan de achterzijde of een dakterras, in een nieuwe gewilde wijk in Vleuten. De wijk is geïnspireerd op de oud-Hollandse wijken en voelt authentiek en intiem aan. Het winkelcentrum, scholen, sportaccommodaties en een bibliotheek zijn binnen handbereik.
Vanaf € 959,00
33 Eengezinswoningen, waarvan 25 met een tuin aan het water. Wonen temidden van sloten, rietoevers en watertjes. Op fietsafstand van station Vleuten en met winkelcentrum Vleuten in de nabijheid. Per auto zo naar de A1 en A12.
Vanaf € 848,00
Ruime karaktervolle eengezinswoningen geïnspireerd op de stijl uit de jaren '30. Siermetselwerk, erkers en mooie kleurstellingen typeren de woningen, naast de luxe afwerking. Winkelcentrum Vleuten, scholen en station Vleuten zijn op loop- en fietsafstand gelegen. Uitvalswegen A1 en A12 zijn prima bereikbaar.
Vanaf € 967,00
Eengezinswoningen in autoluwe wijk op loopafstand van het levendige centrum van Vleuten. Busverbindingen en station Vleuten zijn vlakbij. Via fietsboulevard en speciale fietsbrug fiets je zo naar Utrecht. Veilige buurt met ruimte om te spelen. Verschillende woningtypen met veel comfort. Enkele woningen met eigen garage.
Vanaf € 935,00
Appartementencomplex in levendig centrum. Luxueuze en comfortabel afgewerkte woningen (85 m2 - 190 m2) met ondermeer vloerverwarming en -koeling, afgesloten parkeergelegenheid en (dak)terras of loggia. Winkelstraat Noorderburcht en het Burchtplein zijn vanuit de appartementen zichtbaar. Station Vleuten is op loopafstand.
Vanaf € 785,00
Moderne eengezinswoningen met klassieke elementen, zoals Franse balkons en erkers. Vier slaapkamers. Tuinen met ruime berging. Parkeerplaats op het binnenhof. Aan de rand van Vleuterweide op loop-/fietsafstand van winkelcentrum, scholen en station Vleuten. Nabij uitvalswegen A1 en A12.
Vanaf € 898,00
Comfortabele eengezinswoningen in een kindvriendelijke omgeving. Groepjes van 6-10 woningen in een ruime en rustige omgeving in De Tuinlanden. Vier slaapkamers, een duurzaam klimaatsysteem, ruime tuinen. In de nabijheid van scholen, winkelcentrum Vleuten en openbaar vervoer (bus, station Vleuten).
Vanaf € 1.112,00
Kleinschalig appartementencomplex met het winkelcentrum, een gezondheidscentrum, bibliotheek en openbaarvoorzieningen op loopafstand. 14 lichte appartementen, variërend van 81 m2 tot 170 m2 groot, met zonnige ruime terrassen. De penthouses hebben een balkon én een terras.
Vanaf € 934,00
Eengezinswoningen in een kindvriendelijke omgeving op loopafstand van het centrum van Vleuterweide. Groene locatie met veel waterpartijen en een kinderspeeltuin. Woningoppervlakten van 100 m2 tot 130 m2. Geschikt voor starters en (jonge) gezinnen.
Vanaf € 888,00
+ Toon sitemap