ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Vier verdiepingen appartementen met lift gelegen boven winkelcentrum De Gagelhof. Alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Shoppingcenter Overvecht, met veel non-food winkels zijn, ligt op vijf minuten loopafstand. Met de auto, bus of trein goed bereikbaar. Overvecht is een groene wijk met veel fietsmogelijkheden.
Vanaf € 800,00

3/4-kamerappartementen (70m2 - 85m2) in de wijk Voordorp op 10 minuten (fiets of bus) van centrum Utrecht. Winkelcentrum De Gaard op loopafstand. Goede bereikbaarheid door nabij gelegen uitvalswegen. De woningen op de bgg hebben een een tuin en de woningen op de etages een balkon. Parkeerplaatsen liggen voor het gebouw.

Vanaf € 717,00

3-kamerappartementen (90m² - 100m²) in gebouw Ruigenborch in de wijk Voordorp op 10 minuten (fiets of bus) van centrum Utrecht. Winkelcentrum De Gaard op loopafstand. Goede bereikbaarheid door nabij gelegen uitvalswegen. Het gebouw telt drie etages. Ind.: woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, balkon (etages) of terras (bgg).

Vanaf € 997,00

3/4-kamerappartementen  en maisonnettes (75m2 - 80m2) in de wijk Voordorp op 10 minuten (fiets of bus) van centrum Utrecht. Winkelcentrum De Gaard op loopafstand. Goede bereikbaarheid door nabij gelegen uitvalswegen. De maisonnettes beschikken over een riante tuin, de appartementen over een balkon of inpandige logia.

Vanaf € 866,00

2/4-kamerappartementen (56-102m2) aan de zuidkant van de stad Utrecht. Gunstig gelegen ten opzichte van de oude stad maar ook van de uitvalswegen. Openbaar vervoer, wijkparken en winkels letterlijk om de hoek. Gratis parkeren op terrein voor het gebouw. Ind.: hal, toilet, badkamer met douche, woon-/eetkamer, balkon.

Vanaf € 430,00

3/4-kamerappartementen in kleinschalig complex in het centrum van Utrecht, achter de Dom. Alle centrumvoorzieningen zoals, winkels, scholen en openbaar vervoer (Centraal Station) in de directe omgeving. Indeling: woonkamer, keuken, badkamer met douche, balkon aan voorzijde. Tevens bevat het complex enkele studentenkamers.

Vanaf € 282,00
+ Toon sitemap