ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Midden in het centrum van Tilburg met restaurants, terrasjes, winkels en diverse uitgaansgelegenheden bevindt zich het appartementencomplex Pieter Vreedeplein. Ook zijn er ruime stadswoningen gesitueerd. Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand. Bussen, treinen en de HSL-Shuttle zorgen voor een ongekende mobiliteit.
Vanaf € 820,00
Wonen in een 101-meter hoge toren in het centrum van Tilburg. Een prachtig uitzicht over de stad vanaf de balkons. Winkels, restaurants, terrasjes en uitgaangsgelegenheden zijn om de hoek. Bus, trein (CS op loopafstand) en HSL-Shuttle bieden een ongekende mobiliteit.

Maisonnettes op het Koningsplein nabij het centrum van de binnenstad met winkels, scholen, sociale en culturele voorzieningen binnen handbereik. Goed bereikbaar (nabij E312 naar Breda en N65 naar Den Bosch) Indeling: 1e verd. woonkamer, keuken en toilet. 2e verd. drie slaapkamers en badkamer. Terras voor de woning.

Vanaf € 484,00

4-kamer eengezinswoningen in “tuindorp de Kievit” in de wijk Reeshof, nabij winkelcentrum (Heyhoef), scholen en sportaccommodaties. Centrum Tilburg op ca. 10km. Goed bereikbaar per auto (E312 en A65) en ovv (bus en trein). Ind.: Woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, tuin, garage, (soms) dakkamer en zonneterras.

Vanaf € 806,00

4-kamerappartementen (70m2) aan het Koningsplein nabij het centrum van de binnenstad met winkels, scholen, sociale en culturele voorzieningen binnen handbereik. Goed bereikbaar (nabij E312 naar Breda en N65 naar Den Bosch) Indeling: woonkamer met toegang tot balkon, drie slaapkamers, doucheruimte, keuken.  

Vanaf € 584,00
+ Toon sitemap