ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Op de grens van het centrum van Rotterdam en het authentieke Kralingen bevindt zich dit appartementencomplex. De levendige stadskant aan een zijde van het complex en een rustige groene singelzijde aan de andere kant. Tram, bus, scholen, winkels, horeca, maar ook het Kralingse Bos op loopafstand.
Vanaf € 700,00

3-kamerappartementen in kleinschalig appartementencomplex in de wijk Zevenkamp (stadsdeel Prins Alexander) op een steenworp afstand van een het winkelcentrum, uitvalswegen en metrostation. Indeling: woonkamer, twee slaapkamers, een ruime badkamer, keuken en een balkon.

Vanaf € 549,00
Aantrekkelijk gesitueerde woontoren aan de Nieuwe Maas in het hart van de Veranda. Uitzicht op De Kuip en/of op de Van Brienenoordbrug en de scheepvaartactiviteiten. Centrum Rotterdam binnen tien minuten bereikbaar. NS-Station Rotterdam-Zuid op loopafstand.
Vanaf € 610,00

3-kamerappartementen (75 m2) op de 5e t/m 21e etage van gebouw Plaza, in Hartje Centrum met alle stadse voorzieningen binnen handbereik en vrij uitzicht over de binnenstad. Optimaal bereikbaar met ovv (Rotterdam CS op loopafstand) Ind.: woonkamer met loggia, 2 slaapkamers, keuken, badkamer, (fietsen)berging in de kelder.

Vanaf € 521,00

5-kamerappartementen in de wijk Ommoord te Rotterdam, nabij winkelcentrum en openbaar vervoer. Woonkamer met toegang tot het balkon, keuken met inbouwapparatuur en badkamer voorzien van douche, apart toilet, berging in het souterrain. 

Vanaf € 528,00

2/4-kamerappartementen (60m2- 85m2) verspreid over 2 appartementengebouwen in centrum Rotterdam met alle stadse voorzieningen en openbaar vervoer binnen handbereik. Stadstuin voor de deur. Ind.: woonkamer, 1/3 slaapkamers, keuken, badkamer, separaat toilet en een balkon. Het complex is voorzien van lift en fietsenberging.

Vanaf € 750,00

4/5-kamer eengezinswoningen in de wijk "Lage Land" in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen en uitvalswegen. Indeling: hal, toilet, woonkamer, gesloten keuken, 4 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, vliering (geschikt voor 5e slaapkamer), ruime voor- en achtertuin.

Vanaf € 603,00

3/4-kamerappartementen (90m2 - 139m2) in drie gebouwen op de Müllerpier (Lloydkwartier), op fietsafstand van het centrum Rotterdam. Winkels, horeca en scholen in directe omgeving. Goed bereikbaar met zowel ovv als met de auto. Ind.: woonkamer, open keuken, 2/3 slaapkamers, badkamer, toilet, (fietsen)berging, parkeerplaats.

Vanaf € 815,00

Royale 3-, 4-, en 5-kamerappartementen aan de Waterweg op loopafstand van diverse winkelgelegenheden. Rotterdam Centrum is met de metro binnen enkele minuten bereikbaar. Diverse uitvalswegen binnen handbereik. Indeling: woonkamer met toegang tot het balkon, keuken, 1-4 slaapkamers, badkamer met toilet.

Vanaf € 459,00

2/4-kamerappartementen (72m2 - 136m2) in gebouw Coopvaert op de Blaak, in centrum Rotterdam met uitzicht op het Kralingse Bos en de Maas. Alle voorzieningen en openbaar vervoer binnen handbereik. Ind.: woon-/eetkamer, luxe keuken, 1, 2 of 3 slaapkamers, badkamer, toilet, balkon, parkeerplaats in afgesloten stallingsgarage.  

Vanaf € 849,00
1 | 2
+ Toon sitemap