ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

In een rustige wijk tegenover winkelcentrum De Vier Meren liggen twintig comfortabele driekamerappartementen. Op loopafstand een bioscoop en bibliotheek. Met de trein binnen vijf minuten van Schiphol. Met de auto via N201 en A4 zo in Zandvoort, Leiden of Den Haag.
Vanaf € 658,00
Driekamerappartementen en maisonnettes in een rustige wijk. Winkelcentrum De Vier Meren, bibliotheek en bioscoop zijn op loopafstand. Met de bus of trein zo in Amsterdam, Uithoorn of Haarlem. Zandvoort, de Bollenstreek, Leiden en Den Haag zijn met de auto goed bereikbaar via N201 en A4. Rust en vertier vanuit dezelfde locatie.
Vanaf € 735,00
Comfortabele drie-, vier- en vijfkamerappartementen op loopafstand van winkelcentrum De Vier Meren, bioscoop en bibliotheek. Heet Haarlemmermeerse Bos, de Bollenstreek en Zandvoort zijn per fiets, openbaar vervoer en auto snel bereikbaar, net als Schiphol, Amsterdam en via de A4 de rest van de Randstad.
Vanaf € 668,00
55 Driekamerappartementen in tien verschillende typen met balkon boven winkelcentrum De Vier Meren en nabij bioscoop en bibliotheek. Alle voorzieningen aan je voeten en ben je met auto, trein of bus zo aan strand, in het Haarlemmermeerse Bos, Schiphol of Amsterdam en de rest van de Randstad.
Vanaf € 746,00
Lichte ruime stadswoningen met grote praktijk- of hobbyruimte aan het groene deel van het Marktplein in Hoofddorp. Winkelcentrum De Vier Meren naast de deur, net als de bibliotheek en bioscoop. Recreëren in het Haarlemmermeerse Bos, de Bollenstreek of het strand van Zandvoort. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.
Vanaf € 1.625,00

22 vierkamereengezinswoningen (148m2) in de Verzetswijk in Hoofddorp, nabij winkelcentrum De Vier Meren. Winkels, scholen, openbaar vervoer, treinstation en snelweg (A4) in directe omgeving. Indeling: woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, badkamer (met ligbad, douche, toilet en wastafel), zolder, ruime tuin met schuur.

Vanaf € 1.075,00

2 typen 4-kamereengezinswoningen (122m2 – 148m2) in de Verzetswijk, nabij winkelcentrum De Vier Meren. Winkels, scholen, openbaar vervoer en snelweg (A4) in directe omgeving. Indeling: woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, badkamer (met ligbad, douche, toilet en wastafel), ruime tuin en een balkon of dakterras.

Vanaf € 975,00

2 typen 4/5-kamereengezinswoningen (148m2 – 160m2) in de Verzetswijk, nabij winkelcentrum De Vier Meren. Winkels, scholen, openbaar vervoer, treinstation en snelweg (A4) in directe omgeving. Indeling: woonkamer, 3/4 slaapkamers, keuken, badkamer (met ligbad, douche, toilet en wastafel) en een zolder, ruime tuin met schuur.

Vanaf € 999,00

7 vijfkamer-eengezinswoningen (148m2) in de Verzetswijk, nabij winkelcentrum De Vier Meren in Hoofddorp. Winkels, scholen, openbaar vervoer, treinstation en snelweg (A4) in directe omgeving. Indeling: woonkamer, 4 slaapkamers, keuken, badkamer (met ligbad, douche, toilet en wastafel), zolder, een ruime tuin met schuur.

Vanaf € 1.050,00

4-kamereengezinswoningen (110m2) in de wijk Overbos aan de westkant van Hoofddorp. Goed bereikbaar per auto (uitvalwegen richting Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en met ovv. Winkels, scholen en sportfaciliteiten op loopafstand. Ind.: woonkamer, keuken, toilet, 3 slaapkamers,  badkamer, zolder met vaste trap, tuin en schuur.

Vanaf € 995,00
1 | 2
+ Toon sitemap