ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

In een rustige wijk tegenover winkelcentrum De Vier Meren liggen twintig comfortabele driekamerappartementen. Op loopafstand een bioscoop en bibliotheek. Met de trein binnen vijf minuten van Schiphol. Met de auto via N201 en A4 zo in Zandvoort, Leiden of Den Haag.
Vanaf € 658,00

3/5-kamerappartementen in gebouw Toronto aan de Tuinweg in Hoofddorp in winkelcentrum De Vier Meren,  Winkels, scholen, openbaar vervoer en snelweg (A4) in directe omgeving.  Indeling: woonkamer, keuken, 2/4 slaapkamers, badkamer, berging, balkon of terras. Berging in kelder en parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage.

Vanaf € 730,00

7 vijfkamer-eengezinswoningen (148m2) in de Verzetswijk, nabij winkelcentrum De Vier Meren in Hoofddorp. Winkels, scholen, openbaar vervoer, treinstation en snelweg (A4) in directe omgeving. Indeling: woonkamer, 4 slaapkamers, keuken, badkamer (met ligbad, douche, toilet en wastafel), zolder, een ruime tuin met schuur.

Vanaf € 1.050,00
Comfortabele drie-, vier- en vijfkamerappartementen op loopafstand van winkelcentrum De Vier Meren, bioscoop en bibliotheek. Heet Haarlemmermeerse Bos, de Bollenstreek en Zandvoort zijn per fiets, openbaar vervoer en auto snel bereikbaar, net als Schiphol, Amsterdam en via de A4 de rest van de Randstad.
Vanaf € 668,00

22 vierkamereengezinswoningen (148m2) in de Verzetswijk in Hoofddorp, nabij winkelcentrum De Vier Meren. Winkels, scholen, openbaar vervoer, treinstation en snelweg (A4) in directe omgeving. Indeling: woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, badkamer (met ligbad, douche, toilet en wastafel), zolder, ruime tuin met schuur.

Vanaf € 1.075,00
55 Driekamerappartementen in tien verschillende typen met balkon boven winkelcentrum De Vier Meren en nabij bioscoop en bibliotheek. Alle voorzieningen aan je voeten en ben je met auto, trein of bus zo aan strand, in het Haarlemmermeerse Bos, Schiphol of Amsterdam en de rest van de Randstad.
Vanaf € 746,00

4-kamereengezinswoningen (110m2) in de wijk Overbos aan de westkant van Hoofddorp. Goed bereikbaar per auto (uitvalwegen richting Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en met ovv. Winkels, scholen en sportfaciliteiten op loopafstand. Ind.: woonkamer, keuken, toilet, 3 slaapkamers,  badkamer, zolder met vaste trap, tuin en schuur.

Vanaf € 995,00

2 typen 4-kamereengezinswoningen (122m2 – 148m2) in de Verzetswijk, nabij winkelcentrum De Vier Meren. Winkels, scholen, openbaar vervoer en snelweg (A4) in directe omgeving. Indeling: woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, badkamer (met ligbad, douche, toilet en wastafel), ruime tuin en een balkon of dakterras.

Vanaf € 975,00

2 typen 4/5-kamereengezinswoningen (148m2 – 160m2) in de Verzetswijk, nabij winkelcentrum De Vier Meren. Winkels, scholen, openbaar vervoer, treinstation en snelweg (A4) in directe omgeving. Indeling: woonkamer, 3/4 slaapkamers, keuken, badkamer (met ligbad, douche, toilet en wastafel) en een zolder, ruime tuin met schuur.

Vanaf € 999,00

Driekamerappartementen (circa 101m2) in de wijk Toolenburg. Uitvalswegen en openbaar vervoer (bus) voor de deur. NS-station en winkelcentra Vier Meren en Toolenburg op 1 kilometer. Scholen in directe omgeving. Indeling: woonkamer met open keuken, berging/provisieruimte, 2 slaapkamers, balkon op ZW, berging op begane grond.

Vanaf € 1.043,00
1 | 2
+ Toon sitemap