ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

In de binnenstad: 101 appartementen, met ramen van vloer tot plafond en inpandige serres, en 33 zogenaamde ‘cedar woningen’. Parkeren onder het complex. Wonen in een autoluwe en bijzondere wijk (architectuur en ligging). Midden tussen winkels, restaurants, musea, bioscopen, theaters, scholen, en sportfaciliteiten.
Vanaf € 710,00

Grote variatie aan boven- en benedenwoningen (2 tot 6 kamers) met tuin, balkon of dakterras in de wijk Lewenborg aan de noordoostzijde van Groningen, nabij uitvalswegen (A7). Winkelcentrum Lewenborg, scholen en Wijkpark op loopafstand. Centrum Groningen op ca. 6km. 

Vanaf € 299,00

Ruime eengezinswonigen (circa 110m2) in woonwijk "de Held” aan de rand van Groningen, met uitzicht over de landerijen. Ligging nabij winkelcentrum. Scholen op loopafstand. De woningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer (met ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet) en een tuin.

Vanaf € 790,00

Grote variatie aan boven- en benedenwoningen (2 tot 6 kamers) met tuin, balkon of dakterras in de wijk Lewenborg aan de noordoostzijde van Groningen, nabij uitvalswegen (A7). Winkelcentrum Lewenborg, scholen en Wijkpark op loopafstand. Centrum Groningen op ca. 6km.

Vanaf € 418,00

4-Kamerappartementen in de wijk De Weijert, ten zuiden van centrum Groningen. Winkelvoorzieningen en meerdere scholen (basis- en voortgezet onderwijs) op loopafstand. Ligging nabij uitvalswegen (A28) richting Assen en Drachten. Indeling: woonkamer, afgesloten keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een balkon op het zuiden.

Vanaf € 500,00
Woontoren van 17 verdiepingen met 65 royale appartementen. Direct naast het Universitair Medisch Centrum Groningen en op loopafstand gezellige binnenstad. Via Europaweg en Damsterdiep snel bij A7, N360 en N46. Inpandige serres, twee slaapkamers, berging. Parkeerplaats beschikbaar in naastgelegen parkeergarage (huur).
Vanaf € 800,00

3-Kamerappart. Aan de zuidkant van Groningen, op loopafstand van winkelvoorzieningen (Overwinningsplein) Goed bereikbaar met ovv (bus) en auto (nabij A7 en A28) Centrum Groningen op fietsafstand. Indeling: woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, douche en toilet, inpandige berging. Parkeerterrein aan achterzijde van het gebouw.

Vanaf € 433,00

5-kamer eengezinswoningen (135m2) in de wijk Paddepoel op ca. 3km van centrum Groningen. Voorzieningen zoals winkels en scholen in directe omgeving. Goed bereikbaar per auto (nabij A7) en ovv (bushalte op enkele honderden meters) Indeling:  woonkamer, keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer met 2e toilet, zolderkamer (19m²)

Vanaf € 665,00

3-Kamerappart. (75m2 – 80m2) in de wijk Corpus den Hoorn, aan het Hoornse Meer in directe omgeving van voorzieningen zoals scholen en winkelcentrum. Centrum van Groningen op 3,5 kilometer. Indeling: ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer, balkon en een eigen berging op de bgg. Parkeerruimte aanwezig.

Vanaf € 554,00

3- en 4-Kamerappart. in de wijk De Weijert, ten zuiden van het centrum van Groningen. Winkelvoorzieningen, bibliotheek en scholen (basis- en voortgezet onderwijs) op loopafstand. Ligging nabij uitvalswegen (A28) richting Assen en Drachten. Indeling maisonnettes: woonkamer, keuken, 2 of 3 slaapkamers, badkamer, balkon (zuid)

Vanaf € 459,00
1 | 2
+ Toon sitemap