ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

4-kamerappartementen in de wijk Reeland nabij het centrum van Dordrecht met alle stadse voorzieningen zoals winkels, horeca en sportfaciliteiten. Goed bereikbaar per auto (nabij A16) en ovv (bus, treinstation op 1,5km) Indeling:  woonkamer, eetkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet, balkon, berging.

Vanaf € 610,00

Driekamerappartementen (72m2) met balkon in de wijk Sterrenburg, op loopafstand van supermarkt en bushalte en op circa 5 km van het centrum van Dordrecht, met winkels, scholen en NS treinstation. Indeling: hal, woonkamer met balkon, dichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer, fietsenberging (op 1e etage)

Vanaf € 537,00

3-kamerappartementen (100m² tot 130m²) met balkon/serre aan de Spuiboulevard. Uitzicht over de binnenstad, de haven en de stadstuin, op loopafstand van winkels en openbaarvervoer. Scholen en medische faciliteiten in directe omgeving. Ind.: woonkamer, keuken, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, berging, eigen parkeerplaats.

Vanaf € 925,00

Ruime eengezinswoningen in de wijk Sterrenburg met alle dagelijkse voorzieningen zoals een winkelcentrum in directe omgeving. Ligging op ongeveer 5 km van het centrum. Goed bereikbaar per auto (nabij A16) en ovv (bushalte naar centrum op loopafstand) Ind. Woonkamer, keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder, tuin.

Vanaf € 712,00
+ Toon sitemap