ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Complex eengezinswoningen in autoluwe waterrijke buurt van Ypenburg. Deze Vinex-locatie is inmiddels verworden tot een volwassen plek waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Scholen, sportaccommodaties, diverse winkelcentra en veel groen en water. Ypenburg is goed bereikbaar via de A4, A12 en A13 en met het openbaar vervoer.
Vanaf € 708,00

Ruime 3- en 4-kamer eengezinswoningen (100-130m2) in Ypenburg/Waterwijk. Drie winkelcentra, scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten in directe omgeving. Goed bereikbaar per auto (nabij A4, A12 en A13) en goede ovv-verbindingen met omliggende steden. Ind.: woonkamer, open keuken, toilet, 2/3 slaapkamers, badkamer.

Vanaf € 734,00
Vier woontorens met drie- en vierkamerappartementen in het bruisende hart van Ypenburg, namelijk Ypenburg Centrum. Alle voorzieningen zijn bevinden zich binnen loop- en fietsafstand: winkelcentra, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, groen en water. Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Vanaf € 618,00
Vrijstaande woningen in Ypenburg op een rustige, sociale en verkeersveilige locatie. Drie winkelcentra in de nabijheid: Ypenburg Centrum, De Bogaard (Rijswijk) en De Parade (Nootdorp). Scholen en sportcentra op loop- en fietsafstand. Goed bereikbaar via openbaar vervoer en met de auto (A4, A12 en A13).
Vanaf € 1.943,00
56 ruime en luxe vijfkamer woningen van bijzondere architectuur in de wijk Waterrijk in Ypenburg. Gemeenschappelijke binnentuin. Ypenburg biedt alle denkbare voorzieningen op gebied van winkels, onderwijs, sport en openbaar vervoer.
Vanaf € 855,00

Ruime 5-kamer patiowoningen in de Waterwijk (Ypenburg) tussen Den Haag, Rijswijk, Delft en Pijnacker-Nootdorp. Winkels (3 winkelcentra), scholen, sportfaciliteiten en ovv in directe omgeving. Goede bereikbaarheid per auto (nabij A4, A12 en A13). Ind.: woonkamer, keuken (met app.), vide, eetkamer, 3 slaapkamers, badkamer.

Vanaf € 1.095,00
Eengezinswoningen voor verhuur en verkoop in waterrijke buurt. De woningen zijn gsitueerd rondom autovrije en daardoor kindvriendelijke hoven. Alle denkbare voorzieningen op gebied van dagelijkse boodschappen, speciaalzaken, onderwijs, sport en cultuur bevinden zich op korte afstand.
Vanaf € 792,00
Appartementencomplex in het Nootdorpse deel van Ypenburg. Rustige en veilige wijk. Prettige woonlocatie door alle voorzieningen die zich op loop- en fietsafstand bevinden, waaronder enkele winkelcentra, scholen en sportaccommodaties. Met de auto dichtbij de A4, A12 en A13.
Vanaf € 745,00
Ruime eengezinswoningen voor verhuur en verkoop op een kindvriendelijke rustige plek in Ypenburg. Drie winkelcentra met alle denkbare voorzieningen in de nabijheid: Ypenburg Centrum, De Boogaard (Rijswijk) en De Parade (Nootdorp). Diverse scholen en sportfaciliteiten op loop- en fietsafstand. A4, A12, A13 nabij.
Vanaf € 850,00
Ruime eengezisnwoningen in wijk De Bras in Ypenburg. Ypenburg biedt inmiddels alle voorzieningen op het gebied van winkelen, onderwijs, sport en cultuur. Is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto via A4, A12 en A13.
Vanaf € 985,00
1 | 2 | 3 | 4 | 5
+ Toon sitemap