ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Maisonnettes en waterwoningen aan het water vlakbij de Amsterdamse binnenstad. Wooneiland Milos is omgeven door een mooie brede gracht. De Indische buurt is om de hoek, net als het groene Flevopark langs de ringvaart. Bus voor de deur en nabij station Muiderpoort. Op de fiets binnen een kwartier in hartje Amsterdam.
Vanaf € 1.080,00

Ruime 4-kamerappart. in Blok 24 in stadswijk IJburg, waaronder 4 woon-/werkwoningen (Oppervl.108m2–130m2) IJburg is een volwaardige wijk met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, jachthavens, horeca- en sportfaciliteiten en een strand. Goede verbinding met Amsterdam-centrum zowel met de auto (Ring A10) als met ovv.

Vanaf € 895,00

2/4-kamerappart. (86m2–139m2) in project Tuinstede, ten zuidwesten van centrum Amsterdam, op korte afstand winkelvoorzieningen (Hoofddorpplein) Goed bereikbaar zowel met auto (A10) als ovv. Ind.: woonkamer met woonkeuken, balkon op zuid, separaat toilet, 1,2 of 3 slaapkamers, badkamer, parkeerplaats en gem. fietsenstalling.

Vanaf € 1.046,00
Luxe appartementen in een terrasvormig complex aan het IJmeer met terrassen van 11 bij 3,5 meter. Rustig wonen te midden van groen en water en tegelijk beschikken over een gevarieerd winkelaanbod, scholen, sportaccommodaties en restaurants om de hoek. Met de tram bovendien binnen twintig minuten in Amsterdam Centrum.
Vanaf € 665,00

48 appartementen (circa 80m2) boven winkels in de wijk Osdorp-Midden. Winkels, scholen, horeca- en sportfaciliteiten direct voorhanden. Recreatiegebied Sloterplas op loopafstand. Goed bereikbaar per auto (nabij A9, A10 en A4) en met openbaar vervoer:  bus/tramhalte tegenover het appartementencomplex.

Vanaf € 400,00
Drie- en vierkamerappartementen met uitzicht over het IJ op het Haveneiland. Beneden een aanlegsteiger voor plezierbootjes, boven een comfortabel appartement met balkon over de gevelbreedte. Café's, restaurants, een sportschool en strand Blijburg bevinden zich nabij. Evenals scholen, kinderopvang en een ruim aanbod winkels.
Vanaf € 865,00
Aantrekkelijke studio's voor studenten, jonge stellen of alleenstaanden in een mooi complex met uitzicht over het IJ. Café's, restaurants, sportaccommodaties en strand Blijburg zijn om de hoek. Het winkelaanbod op IJburg is ruim. Met de tram ben je binnen twintig minuten in Amsterdam Centrum, met de auto snel op de A10.
Vanaf € 603,00

3/5-kamerwoningen (120m2 – 160m2) op het Grote Rieteiland in Blok 21A in IJburg, een volwaardige wijk met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca- en sportfaciliteiten en goede verbinding met Amsterdam-centrum. Ind.: woonkamer, keuken, 2/4 slaapkamers, badkamer, buitenruimte, berging en parkeerplaats in garage.  

Vanaf € 1.125,00
Appartementen met eigen parkeerplaats en buitenruimte aan het gouden randje van de bruisende Amsterdamse binnenstad. Uitzicht op de bedrijvigheid op het IJ, aangemeerde boten in het Westerdok en de Amsterdamse grachten. Uniek wonen met een weids uitzicht over het water én de binnenstad aan je voeten.
Vanaf € 796,00

Luxe appartementen (vanaf 90m2) in de wijk Nieuw-Sloten, op fietsafstand van De Nieuwe Meer. Voorzieningen zoals winkelcentra en goed openbaar vervoer naar het Amsterdamse stadscentrum in directe omgeving. Ligging is nabij uitvalswegen. Indeling: woonkamer, halfopen keuken, twee of meer slaapkamers, badkamer en een balkon.

Vanaf € 815,00
1 | 2
+ Toon sitemap