ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

2/1 kapwoningen en rijwoningen (125m2) in Almere Haven. Supermarkt, restaurants en scholen in directe omgeving. Goed bereikbaar per auto (A6) en ovv (goede busverbinding met Almere Centrum–15 min) Ind.: woonkamer, open keuken, royale tuin, toilet, 3e slaapkamers, badkamer, zolder (vaste trap), garage (alleen de 2/1 kappers)

Vanaf € 766,00

Luxe 2/1 kapwoningen met garage in de Filmwijk op loopafstand van het stadscentrum met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en het NS-station en nabij het Hannie Schaftpark en het Weerwater. Indeling: Ruime living met vide en toegang tot de tuin., keuken, 3 slaapkamers, zolder (vaste trap) met  4e slaapkamer, garage.

Vanaf € 963,00

2/4-kamerappartementen boven het vernieuwde winkelcentrum van Almere-Buiten. Winkels direct onder de appartementen. Scholen in directe omgeving. Almere-Stad met alle stedelijke voorzieningen op circa 8 km. Goed bereikbaar per auto (A6) en ovv (bus). Indeling: living, halfopen keuken, badkamer, 1/3 slaapkamers.

Vanaf € 577,00

Appartementen in de gebouwen “ Rainbow State” in de Regenboogbuurt in Almere. Centrum Almere-Buiten met winkels, apotheek, supermarkt en restaurants op fitsafstand. Scholen in directe omgeving. Goed bereikbaar per auto (A6) en ovv (trein). Indeling:  woonkamer, open keuken, badkamer, aantal slaapkamers verschilt per type.

Vanaf € 570,00

2/1-kapwoningen (140m2) in wijk De Gouwen aan de rand van Almere-Haven op 1,5 km. van het Gooimeer en het centrum met scholen, winkels en sport/recreatiefaciliteiten. Goed bereikbaar per auto (nabij uitvalswegen naar A6 en A27) en met ovv. Ind.: woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer met toilet, zolder, tuin en garage.

Vanaf € 1.053,00

2/3-kamerappartementen (60-80m2) in de wijk ''Ridderveld'' met winkelcentrum en scholen op loopafstand. Recreatie mogelijk (Zegerplas en Heempark) op circa 1km. Goede bereikbaarheid van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht met auto en met ovv. Indeling: woonkamer, open keuken, toilet, badkamer, slaapkamer(s), balkon.

Vanaf € 546,00
Ruime zeskamereengezinswoningen en appartementencomplex direct aan de Oude Rijn en Heimanswetering, die doorvaart bieden naar alle grote plassen in Zuid-Holland. Centraal in de wijk is een waterpark met veel groen en speelruimte. Vogelpark Avifauna is vlakbij. Snelle ontsluiting naar A4 en A12 via de N11 en N207.
Vanaf € 881,00
Appartementen in het centrum van Amersfoort, boven het winkelcentrum. Levendig complex met 2-, 3- en 4-kamerappartementen, met eigen balkon of loggia, beschikbaar en maisonnettes. Parkeren kan in de Q-park garage(huur). Het Centraal Station bevindt zich op loop-/fietsafstand. Alle dagelijkse voorzieningen zijn dichtbij.
Vanaf € 785,00

2/3-kamerappartementen (60-65m2) op fietsafstand van het stadscentrum van Amersfoort. Winkels en scholen en park in de directe omgeving. Goed bereikbaar per auto (nabij A1-A28) en ovv (bushalte op loopafstand en NS-Station op 10 minuten fietsen) Indeling: woonkamer, open keuken, balkon, ½ slaapkamers, badkamer met toilet.

Vanaf € 499,00

Driekamerappartementen in de wijk Liendert nabij winkelcentrum en op circa 3 kilometer van het centrum van Amersfoort. Goed bereikbaar per auto (A28) en ovv (bus op loopafstand, treinstation op 3km) Indeling: grote woonkamer, eet- annex slaapkamer, royale slaapkamer, eenvoudige keuken, badkamer. Parkeren op eigen terrein.

Vanaf € 526,00
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 33
+ Toon sitemap