ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

5-kamer eengezinswoningen (138-146m2) in de componistenbuurt ("Hornmeer") op loopafstand van de Westeinder Plassen met winkels, scholen, sportvelden en zwembad in directe omgeving. Goed bereikbaar per auto (A4) en ovv (bus). IndelingL Woonkamer, halfopen keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder met extra kamer.

Vanaf € 759,00

Royale 5- en 6-kamereengezinswoningen met voor- en achtertuin in de wijk Waterakkers, nabij het dorpscentrum met legio winkelvoorzieningen en op loopafstand van duinen en strand. De wijk is zowel per auto als met ovv (bus) goed bereikbaar. Scholen voor lager, speciaal, voortgezet- en beroepsonderwijs in directe omgeving.

Vanaf € 623,00

Eengezinswoningen (95 - 103 m2) met voor- en achtertuin op loopafstand van kleinschalig winkelcentrum, scholen  NS-station en sportfaciliteiten. Op fietsafstand van Centrum Alkmaar volop winkelvoorzieningen en direct nabij de ringweg. Ind.: woonkamer, open keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder, ruime achtertuin.

Vanaf € 640,00

Maisonettes van 70 m2 met ruim dakterras op loopafstand van het stadscentrum van Alkmaar en met winkels, scholen en openbaar vervoerv (bus) in directe omgeving. Goed bereikbaar per auto (nabij de A9) en op 5 minuten lopen van park Oosterhout ontspanning- en sportfaciliteiten. Ind. Woonkamer, 3 slaapkamers, toilet, badkamer.

Vanaf € 674,00

4/5-kamer eengezinswoningen (110m2) in de wijk Aalderinkshoek nabij winkels en scholen en op fietsafstand van het centrum van Almelo. Goed bereikbaar per auto (nabij A35) en ovv (bushalte op 300 meter) Ind.: woonkamer, halfopen keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder (4e slaapkamer mogelijk), voor- en achtertuin.

Vanaf € 489,00
Rustig wonen in groene omgeving en toch centraal in Almere. Appartementen, met uitzicht over het water, aan de Ouverture. Grootte: 85 m2 - 96 m2, zonnig balkon. In de directe omgeving bevinden zich scholen, gezondheidscentra en buurtwinkels. Treinstation Almere Muziekwijk is nabij. Goede busverbinding naar stadscentrum.
Vanaf € 770,00
Semi-bungalows met ruime woonkamer en grote tuin. Supermarkt, scholen, kinderdagverblijven en sportmogelijkheden zijn in de directe omgeving aanwezig. De meeste woningen liggen aan autoluwe straten. Kindvriendelijke en rustige omgeving. Busbaan door de wijk, zodat je je snel kunt verplaatsen. Nabij uitvalswegen.
Vanaf € 947,00
49 driekamerappartementen en 1 vierkamerappartement net buiten het levendige centrum van Almere. Twee slaapkamers, ruime zonnige balkons.Via station Almere Centrum directe verbindingen met Amsterdam, Utrecht, Lelystad en Zwolle. Talloze winkels, sportaccommodaties, scholen en uitgaansgelegenheden op loopafstand.
Vanaf € 653,00
Twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen in een markant gebouw in het stadshart van Almere. Lichte woningen met eigen parkeerplaats. Een ruim aanbod aan winkels, een bioscoop en theater aan uw voeten. Station Almere Centrum op loopafstand, evenals het Flevoziekenhuis. Via de A6 zijn Randstad en 't Gooi snel bereikbaar.
Vanaf € 743,00

5-kamereengezinswoningen in de Regenboogbuurt, nabij winkelcentrum Almere-Buiten, NS-station, zwembad, scholen en gezondheidsvoorzieningen. Ligging gunstig tov snelwegen. Ind.: woonkamer, open keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder met studio en toegang tot dakterras, ruime tuin met vrijstaande stenen berging.  

Vanaf € 711,00
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 33
+ Toon sitemap