ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

3-kamerappartementen (90m² - 100m²) in gebouw Ruigenborch in de wijk Voordorp op 10 minuten (fiets of bus) van centrum Utrecht. Winkelcentrum De Gaard op loopafstand. Goede bereikbaarheid door nabij gelegen uitvalswegen. Het gebouw telt drie etages. Ind.: woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, balkon (etages) of terras (bgg).

Vanaf € 997,00
Eengezinswoningen, soms met mooie extra's zoals een uitbouw aan de achterzijde of een dakterras, in een nieuwe gewilde wijk in Vleuten. De wijk is geïnspireerd op de oud-Hollandse wijken en voelt authentiek en intiem aan. Het winkelcentrum, scholen, sportaccommodaties en een bibliotheek zijn binnen handbereik.
Vanaf € 959,00
33 Eengezinswoningen, waarvan 25 met een tuin aan het water. Wonen temidden van sloten, rietoevers en watertjes. Op fietsafstand van station Vleuten en met winkelcentrum Vleuten in de nabijheid. Per auto zo naar de A1 en A12.
Vanaf € 848,00
Ruime karaktervolle eengezinswoningen geïnspireerd op de stijl uit de jaren '30. Siermetselwerk, erkers en mooie kleurstellingen typeren de woningen, naast de luxe afwerking. Winkelcentrum Vleuten, scholen en station Vleuten zijn op loop- en fietsafstand gelegen. Uitvalswegen A1 en A12 zijn prima bereikbaar.
Vanaf € 967,00
Eengezinswoningen in autoluwe wijk op loopafstand van het levendige centrum van Vleuten. Busverbindingen en station Vleuten zijn vlakbij. Via fietsboulevard en speciale fietsbrug fiets je zo naar Utrecht. Veilige buurt met ruimte om te spelen. Verschillende woningtypen met veel comfort. Enkele woningen met eigen garage.
Vanaf € 935,00
Appartementencomplex in levendig centrum. Luxueuze en comfortabel afgewerkte woningen (85 m2 - 190 m2) met ondermeer vloerverwarming en -koeling, afgesloten parkeergelegenheid en (dak)terras of loggia. Winkelstraat Noorderburcht en het Burchtplein zijn vanuit de appartementen zichtbaar. Station Vleuten is op loopafstand.
Vanaf € 785,00
Moderne eengezinswoningen met klassieke elementen, zoals Franse balkons en erkers. Vier slaapkamers. Tuinen met ruime berging. Parkeerplaats op het binnenhof. Aan de rand van Vleuterweide op loop-/fietsafstand van winkelcentrum, scholen en station Vleuten. Nabij uitvalswegen A1 en A12.
Vanaf € 898,00
Comfortabele eengezinswoningen in een kindvriendelijke omgeving. Groepjes van 6-10 woningen in een ruime en rustige omgeving in De Tuinlanden. Vier slaapkamers, een duurzaam klimaatsysteem, ruime tuinen. In de nabijheid van scholen, winkelcentrum Vleuten en openbaar vervoer (bus, station Vleuten).
Vanaf € 1.112,00

5-kamer eengezinswoningen in een rustige woonwijk in Wijchen met grote diversiteit aan winkels en een uitgebreid aanbod aan scholen, kunst, cultuur, evenementen en ontspanning.  Prima bereikbaarheid zowel per auto als met ovv. Indeling: woonkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder (vaste trap) met extra kamer.

Vanaf € 653,00

Boven- (51m2) en benedenwoningen (112m2) in Wijchen Zuid, nabij winkelcentrum Zuiderpoort. Centrum Wijchen met winkels, scholen, etc. op fietsafstand. Goed bereikbaar met auto en ovv. Ind.: benedenwoning: woonkamer, toilet, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, achtertuin. Bovenwoning: woonkamer met keuken, slaapkamer, badkamer.

Vanaf € 370,00
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 33
+ Toon sitemap