ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

5-kamer eengezinswoningen in de wijk Commandeurs met voor- en achtertuin en (soms) eigen parkeerplaats. De wijk ligt nabij het centrum met legio winkelvoorzieningen, op loopafstand van duinen en strand. Heemskerk is zowel per auto (A9) als met ovv goed bereikbaar. Scholen voor ieder type onderwijs in directe omgeving.

Vanaf € 787,00

Eengezinswoningen in de Geleerdenwijk op ca. 500 meter van het centrum met volop winkelvoorzieningen. Goed bereikbaar per auto (N208) en ovv (bus en treinstation op loopafstand) Zandvoort en centrum Haarlem op ca. 5 km. Ind.: woonkamer, keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, vliering en achtertuin. Soms garage of carport.

Vanaf € 735,00
In een rustige wijk tegenover winkelcentrum De Vier Meren liggen twintig comfortabele driekamerappartementen. Op loopafstand een bioscoop en bibliotheek. Met de trein binnen vijf minuten van Schiphol. Met de auto via N201 en A4 zo in Zandvoort, Leiden of Den Haag.
Vanaf € 658,00
Ruim opgezette eengezinswoningen in de populaire wijk Zenderpark tussen de Bangkoksingel, Pekingsingel en Aziësingel. Er zijn vier- en vijfkamerwoningen beschikbaar. Extra privacy door inspringende gevels. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Op loopafstand bevinden zich alle wijkvoorzieningen.
Vanaf € 819,00

5-kamer eengezinswoningen (100-110m2) in de wijk Hoog Zandveld nabij winkels, scholen, en sportfaciliteiten. Goed bereikbaar per auto (A2) en ovv (sneltram naar Utrecht CS) Indeling: Z-vormige woon-/eetkamer, open keuken, toilet, 3 slaapkamer op 1e etage), badkamer, zolder (vaste trap) met zolderkamer, voor- en achtertuin.

Vanaf € 688,00

4-kamer eengezinswoningen (96m2) in de wijk Zwanenveld in stadsdeel Dukenburg, nabij winkelcentrum, recreatieterrein met zwemfaciliteiten, golfbaan en schaatsbaan. Goed bereikbaar per auto (nabij uitvalswegen) en ovv (NS-station Nijmegen Dukenburg en busstation) Ind.: woonkamer, open keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer.

Vanaf € 630,00

5-kamer eengezinswoningen (90m2) in het westelijke deel van ’s-Heerenberg, met alle voorzieningen voorhanden, zoals winkelcentrum, scholen en recreatiemogelijkheden. Indeling: woonkamer, halfopen keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, 2e etage met 4extra kamer, diepe achtertuin met stenen berging.  

Vanaf € 530,00
Midden in het centrum van Tilburg met restaurants, terrasjes, winkels en diverse uitgaansgelegenheden bevindt zich het appartementencomplex Pieter Vreedeplein. Ook zijn er ruime stadswoningen gesitueerd. Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand. Bussen, treinen en de HSL-Shuttle zorgen voor een ongekende mobiliteit.
Vanaf € 820,00
Vier verdiepingen appartementen met lift gelegen boven winkelcentrum De Gagelhof. Alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Shoppingcenter Overvecht, met veel non-food winkels zijn, ligt op vijf minuten loopafstand. Met de auto, bus of trein goed bereikbaar. Overvecht is een groene wijk met veel fietsmogelijkheden.
Vanaf € 800,00

3/4-kamerappartementen (70m2 - 85m2) in de wijk Voordorp op 10 minuten (fiets of bus) van centrum Utrecht. Winkelcentrum De Gaard op loopafstand. Goede bereikbaarheid door nabij gelegen uitvalswegen. De woningen op de bgg hebben een een tuin en de woningen op de etages een balkon. Parkeerplaatsen liggen voor het gebouw.

Vanaf € 717,00
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 33
+ Toon sitemap