ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Ruime 3- en 4-kamer eengezinswoningen (100-130m2) in Ypenburg/Waterwijk. Drie winkelcentra, scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten in directe omgeving. Goed bereikbaar per auto (nabij A4, A12 en A13) en goede ovv-verbindingen met omliggende steden. Ind.: woonkamer, open keuken, toilet, 2/3 slaapkamers, badkamer.

Vanaf € 734,00
Complex eengezinswoningen in autoluwe waterrijke buurt van Ypenburg. Deze Vinex-locatie is inmiddels verworden tot een volwassen plek waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Scholen, sportaccommodaties, diverse winkelcentra en veel groen en water. Ypenburg is goed bereikbaar via de A4, A12 en A13 en met het openbaar vervoer.
Vanaf € 708,00

4-kamerappartementen in Doorwerth met alle basisvoorzieningen zoals winkels, gezondheid, sport, cultuur, scholen binnen handbereik. Arnhem en Nijmegen met ovv binnen 30 à  45 minuten bereikbaar. Indeling: hal, woonkamer met balkon, halfopen keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet. Ind. fietsenberging op bgg.

Vanaf € 479,00

4-kamerappartementen in de wijk Reeland nabij het centrum van Dordrecht met alle stadse voorzieningen zoals winkels, horeca en sportfaciliteiten. Goed bereikbaar per auto (nabij A16) en ovv (bus, treinstation op 1,5km) Indeling:  woonkamer, eetkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet, balkon, berging.

Vanaf € 610,00

2/4-kamerappartementen en maisonnettes (65-115m2) in de wijk Veldhuizen met sportcentrum, zwembad, park en winkelcentrum in directe nabijheid. Centrum Ede op ca. 3km. Goed bereikbaar per auto (N224 , A30 en A12 naar Utrecht) en ovv (bus) Ind. : woonkamer, 1/3 slaapkamers, keuken, toilet, badkamer, terras (maisonnettes tuin)

Vanaf € 387,00

2/1-kapwoningen in de wijk Blixembosch, met winkels, scholen en sportfaciliteiten direct voorhanden en op ca. 20 minuten van centrum Eindhoven. Goed bereikbaar per auto (A50 en JF Kennedylaan) en ovv (bus) Indeling: woonkamer, open keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder (vaste trap) met extra kamer, tuin, garage.

Vanaf € 880,00

2/3-kamerappartementen (72m2 tot 310m2)  in gebouw De Admirant in centrum Eindhoven met winkelvoorzieningen, scholen en NS-station op loopafstand. Ind.: woonkamer, keuken, badkamer, separaat toilet, 1/2 slaapkamers, serre. Gemeenschappelijk en individuele fietsenberging, parkeerplaats in onderliggende parkeergarage (opt.)

Vanaf € 759,00
In de binnenstad: 101 appartementen, met ramen van vloer tot plafond en inpandige serres, en 33 zogenaamde ‘cedar woningen’. Parkeren onder het complex. Wonen in een autoluwe en bijzondere wijk (architectuur en ligging). Midden tussen winkels, restaurants, musea, bioscopen, theaters, scholen, en sportfaciliteiten.
Vanaf € 710,00
Wonen met een fenomenaal uitzicht op Amsterdam, het Spaarne, stadsparken, bossen en duinen op loopafstand van het historische centrum van Haarlem. Met de fiets binnen twintig minuten op het strand, met de trein binnen een kwartier in Amsterdam. Winkels, theater en restaurants binnen handbereik en toch ruim en groen wonen.
Vanaf € 823,00

5-kamer eengezinswoningen in de wijk Commandeurs met voor- en achtertuin en (soms) eigen parkeerplaats. De wijk ligt nabij het centrum met legio winkelvoorzieningen, op loopafstand van duinen en strand. Heemskerk is zowel per auto (A9) als met ovv goed bereikbaar. Scholen voor ieder type onderwijs in directe omgeving.

Vanaf € 787,00
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 33
+ Toon sitemap