ZOEK EEN WONING


Wonen bij Amvest?
Wonen is iets persoonlijks. Zoveel mensen zoveel smaken. Jong of oud, alleenwonend of met een groot gezin, de plek van uw werk... uw leefomstandigheden bepalen voor een belangrijk deel uw woonwensen. Bij Amvest woont u zoals ú dat wilt. Daarom heeft Amvest een zeer divers aanbod woningenverspreid over Nederland. Of u nu in de binnenstad wilt wonen of juist in een buitenwijk, in een appartement of eengezinswoning.

Zoeken in ons woningaanbod
Via deze website komt u bij ons aanbod van bestaande en nieuwbouwwoningen. U kunt zoeken in bestaande bouw, nieuwbouw of in beide tegelijk. Per plaats en binnen een bepaalde huurklasse of koopprijs.
Het zoekresultaat toont eerst alle complexen. Een complex is een rij eengezinswoningen of een appartementengebouw. Per complex ziet u direct of er woningen beschikbaar zijn. Zijn er woningen beschikbaar, dan kunt u die per woning bekijken. Is er in het complex van uw keuze geen woning vrij, dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen.
Sommige nieuwbouwprojecten zijn nog niet in verhuur of verkoop. Indien er wel al informatie over het project beschikbaar is, dan vindt u die onder de knop ‘Nieuwbouw’.

Hoe werkt het vervolgens?
Wij verkopen en verhuren onze woningen niet zelf, dit doen makelaars en vastgoedmanagers. Alle contacten met onze (toekomstige) bewoners lopen via hen. Ook voor eventuele vragen over bijvoorbeeld beschikbaarheid en (huur)prijs van de woningen kunt u bij hen terecht. Vindt u op deze site een woning naar wens?Dan kunt u via de knop ‘interesse’ naar het online formulier om een afspraak in te plannen, een bezichtiging in te plannen en/of een optie te nemen. Vervolgens vult u een aantal persoonlijke gegevens in, zodat er contact met u op kan worden genomen. Het formulier met uw aanvraag komt binnen bij de makelaar of vastgoedmanager die de woning verkoopt of beheert. Hij of zij neemt vervolgens binnen twee werkdagen contact met u op om met u het vervolgtraject in te gaan.

Energielabels woningen
Het energielabel van een woning geeft informatie over de hoeveelheid energie die een woning onder normale omstandigheden verbruikt voor verwarming, warm water, verlichting, ventilatie en koeling. Een groen label A is het meest energiezuinig en een rood label G het minst. Ook Amvest-woningen zijn voorzien van een energielabel.
Wij doen echter meer dan alleen voldoen aan de wettelijke verplichting om onze woningen te voorzien van een energielabel. Voor woningen met een label D of E bekijken we of, en zo ja welke, energiebesparende maatregelen we kunnen treffen om tot minimaal een label C te komen. U kunt hierbij denken aan het vervangen van enkel glas door dubbele beglazing of het plaatsen van Hr-ketels. Tegenover deze investering kan soms een huurverhoging staan. Om tot een keuze te komen, wegen we allerlei aspecten tegen elkaar af: de technische mogelijkheden, kosten en terugverdientijd en vooral ook het te verwachten effect op energie(kosten)besparing. Want de maatregelen zijn alleen zinvol als ons doel - een significante vermindering in het energieverbruik en daarmee een verlaging in de woonlasten van onze huurders – wordt bereikt.

Wilt u meer weten over het energielabel van de woning waar u interesse in heeft? Dan kunt u hiervoor terecht bij de makelaar of vastgoedmanager die de woning verkoopt of beheert.

Platform Amvest Huurders
Het Platform Amvest Huurders -opgericht door en voor huurders van een Amvest woning - is een landelijk overkoepelend orgaan dat de belangen van alle huurdersverenigingen en bewonerscommissies behartigt. Meer informatie vindt op de website www.platformamvesthuurders.nl

+ Toon sitemap