ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Maisonnettes en waterwoningen aan het water vlakbij de Amsterdamse binnenstad. Wooneiland Milos is omgeven door een mooie brede gracht. De Indische buurt is om de hoek, net als het groene Flevopark langs de ringvaart. Bus voor de deur en nabij station Muiderpoort. Op de fiets binnen een kwartier in hartje Amsterdam.
Vanaf € 1.080,00

Luxe appartementen (vanaf 90m2) in de wijk Nieuw-Sloten, op fietsafstand van De Nieuwe Meer. Voorzieningen zoals winkelcentra en goed openbaar vervoer naar het Amsterdamse stadscentrum in directe omgeving. Ligging is nabij uitvalswegen. Indeling: woonkamer, halfopen keuken, twee of meer slaapkamers, badkamer en een balkon.

Vanaf € 815,00

5-kamer eengezinswoningen (100-125m2) in de wijk Baggelhuizen op 2km van het centrum van Assen met meer dan 300 winkels, een groot scholenaanbod, sport-, recreatieve- en culturele voorzieningen en veel natuurschoon. Ind.: woonkamer, keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder (vaste trap) met extra kamer, achtertuin.

Vanaf € 580,00

3-kamerappartementen (75-90m2) in het centrum van Assen met meer dan 300 winkels, scholen, sport-, recreatieve- en culturele voorzieningen en veel natuur. Goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Ind.: hal, zitkamer/eetkamer met balkon, halfopen keuken, badkamer met douche, apart toilet, 2 slaapkamers.

Vanaf € 678,00

2/5-kamerappartementen in de Voorhof in Delft-Zuid. Op fietsafstand van het oud centrum van Delft met alle stadse voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca. Goed bereikbaar per auto (nabij A13) en ovv (bus en trein)Indeling: Woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douchecabine en toilet, 1-4 slaapkamers.

Vanaf € 485,00
Vier woontorens met drie- en vierkamerappartementen in het bruisende hart van Ypenburg, namelijk Ypenburg Centrum. Alle voorzieningen zijn bevinden zich binnen loop- en fietsafstand: winkelcentra, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, groen en water. Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Vanaf € 618,00

Ruime 3- en 4-kamer eengezinswoningen (100-130m2) in Ypenburg/Waterwijk. Drie winkelcentra, scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten in directe omgeving. Goed bereikbaar per auto (nabij A4, A12 en A13) en goede ovv-verbindingen met omliggende steden. Ind.: woonkamer, open keuken, toilet, 2/3 slaapkamers, badkamer.

Vanaf € 734,00
Complex eengezinswoningen in autoluwe waterrijke buurt van Ypenburg. Deze Vinex-locatie is inmiddels verworden tot een volwassen plek waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Scholen, sportaccommodaties, diverse winkelcentra en veel groen en water. Ypenburg is goed bereikbaar via de A4, A12 en A13 en met het openbaar vervoer.
Vanaf € 708,00

4-kamerappartementen in Doorwerth met alle basisvoorzieningen zoals winkels, gezondheid, sport, cultuur, scholen binnen handbereik. Arnhem en Nijmegen met ovv binnen 30 à  45 minuten bereikbaar. Indeling: hal, woonkamer met balkon, halfopen keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet. Ind. fietsenberging op bgg.

Vanaf € 479,00

4-kamerappartementen in de wijk Reeland nabij het centrum van Dordrecht met alle stadse voorzieningen zoals winkels, horeca en sportfaciliteiten. Goed bereikbaar per auto (nabij A16) en ovv (bus, treinstation op 1,5km) Indeling:  woonkamer, eetkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet, balkon, berging.

Vanaf € 610,00
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 33
+ Toon sitemap