ZOEK EEN WONING


Complexoverzicht

Maisonnettes en waterwoningen aan het water vlakbij de Amsterdamse binnenstad. Wooneiland Milos is omgeven door een mooie brede gracht. De Indische buurt is om de hoek, net als het groene Flevopark langs de ringvaart. Bus voor de deur en nabij station Muiderpoort. Op de fiets binnen een kwartier in hartje Amsterdam.
Vanaf € 1.080,00

Ruime 4-kamerappart. in Blok 24 in stadswijk IJburg, waaronder 4 woon-/werkwoningen (Oppervl.108m2–130m2) IJburg is een volwaardige wijk met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, jachthavens, horeca- en sportfaciliteiten en een strand. Goede verbinding met Amsterdam-centrum zowel met de auto (Ring A10) als met ovv.

Vanaf € 895,00

2/4-kamerappart. (86m2–139m2) in project Tuinstede, ten zuidwesten van centrum Amsterdam, op korte afstand winkelvoorzieningen (Hoofddorpplein) Goed bereikbaar zowel met auto (A10) als ovv. Ind.: woonkamer met woonkeuken, balkon op zuid, separaat toilet, 1,2 of 3 slaapkamers, badkamer, parkeerplaats en gem. fietsenstalling.

Vanaf € 1.046,00

5-kamer eengezinswoningen (100-125m2) in de wijk Baggelhuizen op 2km van het centrum van Assen met meer dan 300 winkels, een groot scholenaanbod, sport-, recreatieve- en culturele voorzieningen en veel natuurschoon. Ind.: woonkamer, keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder (vaste trap) met extra kamer, achtertuin.

Vanaf € 580,00

3-kamerappartementen (75-90m2) in het centrum van Assen met meer dan 300 winkels, scholen, sport-, recreatieve- en culturele voorzieningen en veel natuur. Goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Ind.: hal, zitkamer/eetkamer met balkon, halfopen keuken, badkamer met douche, apart toilet, 2 slaapkamers.

Vanaf € 678,00

2/5-kamerappartementen in de Voorhof in Delft-Zuid. Op fietsafstand van het oud centrum van Delft met alle stadse voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca. Goed bereikbaar per auto (nabij A13) en ovv (bus en trein)Indeling: Woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douchecabine en toilet, 1-4 slaapkamers.

Vanaf € 485,00
Z-vormig appartementencomplex in het hart van Ypenburg. Deze volgroeide Vinex-locatie biedt voorzieningen op ieder gebied: sportaccomodaties, drie winkelcentra, scholen, groen en water. De omringende snelwegen A4, A12 en A13 liggen op korte afstand. Ook goed bereikbaar per openbaar vervoer.
Vanaf € 708,00
Eengezinswoningen van moderne en bijzondere architectuur in rustige en aangename woonwijk in Ypenburg. Scholen, speelplekken sportaccommodaties en diverse winkelcentra (Ypenburg Centrum, De Bogaard, De Parade) op loop- en fietsafstand. Niet ver van uitvalswegen A4, A12 en A13.
Vanaf € 708,00
Eengezinswoningen, patiowoningen en appartementen rondom een gezellig en autovrij hof. Heerlijke omgeving voor kinderen. Scholen en sportfaciliteiten op loop- en fietsafstand. Drie winkelcentra voor alle denkbare boodschappen (Ypenburg Centrum, De Boogaard, De Parade). Goed bereikbaar per openbaar vervoer en met auto.
Vanaf € 708,00
Complex eengezinswoningen in autoluwe waterrijke buurt van Ypenburg. Deze Vinex-locatie is inmiddels verworden tot een volwassen plek waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Scholen, sportaccommodaties, diverse winkelcentra en veel groen en water. Ypenburg is goed bereikbaar via de A4, A12 en A13 en met het openbaar vervoer.
Vanaf € 708,00
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 33
+ Toon sitemap